Monday, November 3, 2008

Rezeki Tinggal di Hotel

Yeah!!!

(Lobby of the Mystery Hotel..)

Heap! Heap Hurray!!

My friend flown from Sabah just this afternoon has invited me to share the hotel room she is staying for three consecutive nights!!! Breakfast included!!! (kalau bab2 makanan aku mmg laju...tak yah la korang ungkit... haha)

It starts tonight.. so right now, I'm in a hotel bedroom with my laptop on my chest doing this entry (yeah... ku malas nak bangun.. pasnih nak tidur.. spec mata pong aku dah buang kat tepi...)

Which hotel??? It's confidential because there might be stalkers among you. LoL

So here's some pictures.. if you know where this is... I'll might give you a lucky souvenir for guessing it right..Katil ku kat tepi kiri tuh..yg ade beg laptop warna biru...Nyaman!!!
Mandi pong Nyaman!!! hehe..

41 comments:

Mr PenyuBiru said... [Reply]

jard, walaupun ko dah delete n3 tu, tapi kat dashboard "blog i'm following" tu tetap ade. hehe..kantoi. lagipun aku dah save dah gambor tu utk senjata aku bila kena counter attack nnt.hahaha

Mr PenyuBiru said... [Reply]

Hotel Seri Malaysia kut,
tak pun Crystal Crown Hotels & Resorts,
Holiday Inn Shah Alam kut,
tak pun Holiday Villa Subang,
tak pun Hyatt Regency Saujana,
tak pun Merlin Subang,
tak pun Metro Inn Kajang,
tak pun NPC Hotel,
Petaling Hilton kut.

(dgn harapan ada yg betul)

su said... [Reply]

hehehe..sudah delete pulak!

xpe2! akak hargai kejujuran jard!

jard mmg "THE GREAT!"

hahahahaha!

su said... [Reply]

penyu ngko tuh da jwb ke blom TAG haku tuh?

JUJUR ok!

hehehehe!

yonna bebot =) said... [Reply]

kenapa semua suka memberi hadiah ni? hahaha

ad3ck said... [Reply]

oi ape neh? ko dah delete entri jujur tuh?? tak jujur laa kalau macam neh!!

Jard The Great said... [Reply]

to Mr PenyuBiru...hahaha... iye ker?? adusss... ko save la gmbr tuh buat perkasam..
to Mr PenyuBiru (amboi!!!)...sumer nyer salah!!! haha
to su...makaseh kak.. entri tuh mmg khas utk tatapan akak je tu.. (apsal penyubiru sempat tinguk??? Arggghhhhhh!!!!!!)
to su...scr jujurnyer..spjg ku berkawan dgn diorg debik, penyu dan ad3ck nih.. diorg maleh nak jawab2 tag nih kak..
to yonna bebot =)...ntah.. sepa yg mula dulu ek?? aku ikut trend semasa.. hhaha..
to ad3ck...oi ape neh? -->> haha.. seb baik ko tak sll jenguk blog aku memalam.. kalo iyer.. kantoi wei!! =p

Mr PenyuBiru said... [Reply]

to jard, aku dah jawab dah tag cikgu su tu semalam. lepas tu ku delete. seme org tak sempat baca lagi n3 tu termasuk cikgu su. see! siapa kata ku tak jawab tag. haha..

Monkey D Luffy said... [Reply]

kawan lelaki ker?

QueenWizza said... [Reply]

haha..soklan monkey d luffy sgt baguss :D
jwb jard..jawabb :P

theconfused said... [Reply]

oppssss.. aku dah tertengok gambor kao itu. ngeh3

Masy said... [Reply]

perghh sume pakat nk bg adiah ni hehehe

apsal laaa lobi dia mcm hotel kat melaka ek. ape namanye jap pk adehdehdeh

kuIna Jentayutiara said... [Reply]

udah dpt gading bertuah tanduk tidak berguna lg... lg lama stay kat situ lg liat ko nak bangun pagi, balik umah, balik umah... nangis bantal busyuk kat umah tu...

Jard The Great said... [Reply]

to Mr PenyuBiru...yeah rite?? LoL.. (uits..aku tak caya ko amik gmbr aku tu..haha..so aku tak takut..)

to Monkey D Luffy | QueenWizza...i'll leave tht to ur imagination

to theconfused...biar betol??? apsal tak habaq?? muahaha..

to Masy..salah!! ku masih di KL nih.. =p

to kuIna Jentayutiara...uits..mcm mana ko tahu aku ade bantal busuk nih??? musykil aku..LoL

theconfused said... [Reply]

bukan aku habaq dah ka nih?? heheheh

Jard The Great said... [Reply]

so..ape komen ko ttg gmbr aku tuh? terkejut ka? haha

theconfused said... [Reply]

terkujat jugeklaaa... tapi masalahnyer, ble aku klik dia kata ko dh delete entry ituh.. keh3...

keh3.. muka ko tuh mmg klako abislaaa kire.. :)

theconfused said... [Reply]

semua nama hotel tuh salahker?? baiklah... meh aku try.. Hotel Yap Seng.. keh3

ezzati said... [Reply]

aku tau hotei apa tu.. :p
ngntuk la tgk katil tuuuu

echah_syed said... [Reply]

lorr apsal ko teda dlm toilet tuh..?? :p

Jard The Great said... [Reply]

haha.. salah jawapanmu cikkonfius..(hint: area PWTC)

korang...ezzati | echah_syed.. LoL

wear said... [Reply]

ha.jgn kasik souvenir tu brng dr hotel tu plak..keke..

haish..tak tau area PWTC..kalo PC(pengkalan chepa) bleh ar..

Mr PenyuBiru said... [Reply]

yeah! WIRA HOTEL !

Mr PenyuBiru said... [Reply]

aku dah agak dah.

Mr PenyuBiru said... [Reply]

huh! penat aku carik ngan pakcik google neh. akhirnya ketemu gak. berdasarkan hint ko tu dan gambar lobby serta katil bilik tu.

nie url nye hotel tersebut.

http://www.wirahotel.com.my

Jard The Great said... [Reply]

adusss....(terpaksa bg adiah kat penyubiru plak nih...)

Jard The Great said... [Reply]

LoL... apsal ko en penyubiru nih rajin bergoogle nih?? takde keje ker? -->nih kes tamak haloba nih mcm ad3ck..

debikdebuk said... [Reply]

penyu sebab dia takde keje lain. asyik dok lepak je kat opis. cukup bulan gaji masuk. tambah lagi dengan duit upah buat entry scandal hari tu, ada la dalam 10K-15K masuk.



penyu.. aku pun nak gak gambar tu. Nak save buat senjata simpanan...

Mr PenyuBiru said... [Reply]

keje tetap keje. time rilek kena rilek laa..

aku carik tak sampai 2 minit dah jupe.

Jard The Great said... [Reply]

en debik....ko jgn mcm2...

en penyu... ko pong jgn mcm2... huhuhu...

gmbr ku ko kena delete cepat!!!

Mr PenyuBiru said... [Reply]

to debik. ko pun dapat lagik banyak dari aku. pasal ko dapat match kan gitar ad3ck dan gitar jard. dalam 20k blogger misteri tu bagi kan.

gambar tu aku dah simpan kat satu tempat rahsia. takleh bagitau tuk keselamatan semua pihak. tunggu masa ku publish. raut wajah gambar tu,senang nak match ngan aksi² yang ... errr.. takpelah..

Mak Su said... [Reply]

misteri hotel? hotel istana ker?

Mr PenyuBiru said... [Reply]

tengahari tadi bagi ubat. dah surut panas dia. harap dah ok kut.

theconfused said... [Reply]

ko mengepost dr hotel itu ye jard?? Wira hotel?? keh3.. hehehehhe

Jard The Great said... [Reply]

to penyubiru...cish...censored la kunu' tu...isk..isk.. ni la bahanenyer kwn dgn org dah kawen nih..

to mak su.. LoL.. comel la jawapan mak su nih..

to penyubiru (LoL)... jawab smpi sini plak!! thanks membanyakkan komen kat sini..

Jard The Great said... [Reply]

to cikKonfius... yer..yer.. ku tgh baring lagi nih.. haha...

su said... [Reply]

hahaha!GIGIH jugak penyu carik nama iteww hotel!

ku tabik kegigihanmu penyu..hikhik!

su said... [Reply]

mu sungguh sporting la jard...hehe!

akak bg kredit lebeh kat jard!

penyu menghampakan! ader ke patut??penyu ijo diletaknyer!cet!huhuhuh

en_me said... [Reply]

bukan tune hotel kannns..

Jard The Great said... [Reply]

to kak su.. aku dah tahu taktik dier tu.. hahaha..

to en_me.. bukan en_me.. but thanks for trying..

zonaku said... [Reply]

banyaknya....
aku baca sesekit ja....

aku x sempat pun tengok tag jujur tu tau!