Tuesday, November 10, 2009

Nasi Ayam Pantai Dalam

Aku dgn wartawan femes.. kak Azizah Mat Isa.. da tiga kali gi tpt neh. utk mencuba nasi ayam yg kononnya femes tuu...

Ketiga-tiga kali kami hampa......

Nasi ayam die asyik ABES jaaaaaaa... kuciwaa........... duka...... lukaaaaa.. ehehe... terpaksa maman tpt lain plakk..

Tp smlm...... berkat naik kereta VIVA biru aku kot. dgn kak Zah tgh tensen dgn tugasan die....

Aku bawala die skali lagi ke tpt tu... bersama kak Supi yg ku tgh usha2 utk jadikan bakal mak mentua.. tp tak dpt.. sbb anak2 lelaki die seme pendek2.. huhuhu... tp at least kelulusan universiti Al-Azhar.. =p =p

So akhirnya.... kat restoran yg sgt pack dgn org tu... kami berjaya jugak meranap nasi ayam yg SUNGGUH LAZAT itu!!!!!


Nasi Ayam yg paling LAZAT... MEBELES dannnnnn......................... DAMN MOUTH WATERING yg pernah ku rasa dlm idup ku ini.........

Rasa cam nk makan second round la plak daaaaaa................ hahaha

RM4 ja........ ;)

Thanks kak Supi.. walaupon kak tak sudi nk kawenkan anak teruna kak pada ku...... at least sudi gak sponsor lunch tgh ari smlm......... hik hik hik....


36 comments:

farah aminuddin said... [Reply]

aku tgk gmbr pun dh rs mcm sedap gile nasik ayam tuh. nakkkk

~ mizzAmy ~ said... [Reply]

sedap sangat ke? harus try ni..

UglyPooh said... [Reply]

kat ner jard...??
kalo bab mkn ni jgn lupa share ngn aku. cam cedapp

eD's photography said... [Reply]

aduh..jard jahat...saje je kan..
nak kasi org terliur..
huhu..

sedap sgt ke?
bila nak ajak p sane?
hehe

AiFA Cho-CHang said... [Reply]

tetibe terliur. nasib baik x puasa.. ayam die sgt nampak besh la pulak...

~0~ said... [Reply]

kat mana kedai tue jard??aku nak try la...kat komuter pantai dalam ke??

Jard The Great said... [Reply]

farah.. ehehe.. mai sini.. aku blanja..

amy.. sedap sgt wei! ahaha..

ugly pooh.... hehe.. kat pantai dalam.. blakang angkasapuri ja..

ed.. jom.. jom.. bawa qat skali.. ehehe

aifa.. kat penang mesti ade gak.. ehehe

~0~... kat blakang angkasapuri ja.. kalo nk.. mai la sini.. ku bawakan.. ehehe

Solehah said... [Reply]

weh..tgk gambo pun sedap..nanti aku nak pi mkn la kat ankasapuri tu..tp aku takmo ckp kat ko jard, sebab aku nak mkn sorg2..

Boneka tak sakit said... [Reply]

ye ke? setahu aku nasi ayam paling best di seluruh dunia ada kat negeri sembila
dia juara dunia nasi ayam aku serius la!! tapi yg nie pown nampak sedap gila nie hurmm

asal lak ko nak akak tu pyunya anak pedophile ke?!

saypOOL rafhtello said... [Reply]

alamat penuh??
xde delivery ke..
ramai awek cun x.. =)

~0~ said... [Reply]

ye ke??dekat ayam pusing tue ke??
ke dekat tapak pasar malam tue??
ok boleh jugak...

Jard The Great said... [Reply]

solehah.... eleh.. tk nk ajak aku kono.. ehehe

boneka.. anak die masih kat uni lagi wei! ahaha... kejam ko panggil aku paedophile.. uwaaaa!

sayPOOL.. gi ja pantai dlm.. tny kat sepa2... mana nasi ayam paling sedap.. ehehe

~0~... kat tapak pasar malam tu.. ehehe.. bukan ayam golek k... ehehe..

Lifesaver said... [Reply]

eh..kat mana nasi ayam tu jard...sila beritahu dgn kadar SEGERA!

Jard The Great said... [Reply]

lifesaver.......... alaaaa.. kat pantai dalam beb! mesti tak bc entri neh.. ehehe

speedrider said... [Reply]

tq Jard. Singgah kat sini jugak :)

{lumut} said... [Reply]

aku lpar ok...kau saje je kan??????????????????????hehe

Kujie said... [Reply]

lama sungguh tak makan nasi ayam kt luar, selalu buat sendiri..tak de la sedap tapi kalau anak2 dah suka...peduli apa...kan..

hehehe

smiley said... [Reply]

lapar..lapar...nyummmm...nyummmm

btq, thank you sebab dropped comment :D

comment awak dah di reply..sila kunjungi untuk semak di : http://triplesmiley.blogspot.com/2009/11/for-my-readers.html

thank you :D

regards,
http://triplesmiley.blogspot.com
jom joined kuiz..ade hadiah menarik!!

syah shah said... [Reply]

cerita ko mengingatkan aku kepada cita-cita aku nak makan nasi ayam Pak Mal kat Seksyen 11, Shah Alam...

Juga mengingatkan aku dah lama tak buat nasi ayam... mueheheheheh :P :P

ezzati said... [Reply]

waa..t'telan air liur wei cara ko citer tu..mcm mmg sedap je

atreyu strange said... [Reply]

ehh, slalu jugak aku mkn kat area tu. ape name kedai ek? hehe.

Mawar_berduri said... [Reply]

ait?... rasenya dah 3 tahun dok kat Kerinchi...dan slalu makan kat Pantai Dalam..tapi kat mane kah nasi ayam selazat ni dijual?...mmmm...ni nasi ayam Hainan kah? huhu

Dilala said... [Reply]

x leh wat ape ar kalo pendek. mmg kene reject ar!

wakaka..

lapa..viva aku putih jard!hihi

Sitisifir10 said... [Reply]

Mmm..baru la sedar betapa lamanya tak santap nasik ayam

Masy said... [Reply]

tu la sape soh tinggi sgt ehehehhe

Mimie.Candy Cane said... [Reply]

perghghh....licinnnn ko kerja kan eh jard..mmg nmpak sedap pn.

Megat said... [Reply]

aduh, tetiba rasa nak cari nasi ayam (hu3). tengok gambar dah rasa sedap.

rasa? kecur dah ni.

sharamli said... [Reply]

sampai tinggl tulang

Sharif John said... [Reply]

ARGH!!!!! Kelaparan yg amat Argh!!!! belanja sis....

lalink7 said... [Reply]

giler sedapp tgk gambo..
huwaaaaaaaaa..
jauh plak nak g makan sampai pantai dalam sana..
adoiyaii

Lala said... [Reply]

woho...nmpk mcm sgt sedap!!!

CAHAYA said... [Reply]

nanges aku tengok nasi ayam tu. huhu. dah la pagi ni. isk isk.

kerjaseni said... [Reply]

dari peramata, cam nasi ayam sebelah gerai sup utara... betul ke ni?

kerjaseni said... [Reply]

dari peramatan, cam nasi ayam sebelah gerai sup utara... betul ke ni?

~0~ said... [Reply]

ape nama kedai nye??
tadi aku balun nasi ayam kat pantai dalam gak..Yahya Nasi Ayam Hainan yang tue ke Jard??

Anonymous said... [Reply]

warung jerk...mmg sedap gler....aku mmg slalu makan kat sane...coz dulu mmg aku duk sane...hehehe....