Saturday, May 7, 2011

Hendak berurut di Amarylizz Beauty.

Sejak menyertai MilkaDeal, aku dapati banyak tawaran menarik yang dibuat mereka tapi tak pernah pula aku nak beli. Kali ini, tawarannya sungguh menggoda dan aku tak tertahan untuk membelinya. He he he.

And guess what.. appointment aku pada hari ini. Takutnyaaaaa! Pertama kali beb.

Di Amarylizz Beauty, Kota Damansara

Dengan hanya membayar RM48... aku boleh dapat ...

  • 60 minit urutan badan berserta urutan bola herbal
  • 90 minit facial
  • Aromatherapy Foot Soak
  • Ear Candling (korek telinga kah?)
Sedap ke tak neh?
  • dan voucher berserta keahlian selama setahun
Waaaaaaa.... 2 jam 50 minit aku akan memanjakan badan aku! Much needed! Belakang aku dah makin sakit sejak akhir-akhir ini. Sebab selalu sibuk depan komputer buat kerja free-lance.

Tapi... persoalan yang bermain di benak aku sejak membeli kupon ini ialah....


Adakah aku perlu membogelkan diri?

O.o


6 comments:

zino said... [Reply]

ikut pakej la tu...hehe

zonaku said... [Reply]

ada towel la weiii

Peri PiA said... [Reply]

x ajak pon,hihi

kemban kot

aurikelsan said... [Reply]

sy pun beli voucher ni tp blum booking appointment lg, nnt dh g buatla review k

AZANI said... [Reply]

taklah jard,
di tutup dgn batik, tangan dia je seluk sini seluk sana

AZANI said... [Reply]

towel ke sekarang ni zona,bukan batik?