Sunday, May 29, 2011

RM818.21 dalam Akaun Paypal

Aku jenis yang agak susah untuk simpan duit. Dapat je gaji bulanan mesti abes dok bayar segala macam bil yang ada. Bayar kereta.. bayar sewa rumah... nak melanconglah... macam-macamlah.

Nasib baik ipayonline dan kerja sambilan akhirnya membuahkan hasil.

Simpan sampai akhir tahun. Nak tahu berapa leh dapat.

InsyaAllah duit ini akan dimasukkan dalam tabung Kahwin. Bulan 12 tahun ini baru ku keluarkan dan masukkan dalam ASB. Hee hee.

14 comments:

itafukada said... [Reply]

Waa..beshnyerr..cane ko wat.nk menabung gak.huuu..

Aimi dan Pakcik Hashim said... [Reply]

bestnyer
aku pun nk keje part time
huhu

Adziim said... [Reply]

Ko nak kawin grand2 ke?

Peri PiA said... [Reply]

rezeki

maslight said... [Reply]

Wah, wut do you do to earn that much?

sabree hussin said... [Reply]

wah macam mana boleh jadi banyak macam ni tu.. wat biz ape?

Jard The Great said... [Reply]

ramai lak yg tanya aku wat apa. hurmm.. nanti ku terangkan dalam post yang lain. hehehe

SyUhAdA said... [Reply]

wah..besnye..
wat part time ape sis?
nnti citer ye..hee

kucing said... [Reply]

aku x dapat cashout pom lagi...ahaha

J.M.R said... [Reply]

wah...hasil yg lumayan nih..dh nak kawin ek
?:-)

Paan Sabri said... [Reply]

tak pernah ada akaun paypal lagi.. kena guna kedit kad ke kalo nk buat?

paanthology:

>> tentatif hari perhimpuanan sejuta belia.
>> sape cakap driver teksi tak cool?.
>> api, air, elektrik mana lagi penting?.

rafiqa said... [Reply]

alhamdulillah! :) nak siket! haha. (gurau)

Eri-chan said... [Reply]

ok sila entry kan cepat pasal paypal ni apa aku buat. aku pun nak simpan duit kawin gak..haha

Jard The Great said... [Reply]

@eri-chan...hehehe.. nk tahu ape beb? cara nk buka akaun paypal ke?