Wednesday, June 30, 2010

MAA-MEDIcare Charity Dialysis Center buka pukul 7 pagi - aku kagum

Aku baru tahu tempat ini menawarkan rawatan dialisis dengan harga paling murah di seluruh negara iaitu RM99.00. Didirikan khas untuk membantu pesakit-pesakit yang kurang mampu. Biasanya bayaran untuk dialisis dalam RM250-300 kat hospital swasta.


Ayah aku mendapat appointment pukul 7 pagi tadi. Awal wooo aku kena bangun. Pandai ayah pilih masa... masa itu jalan ipoh tak jem lagi. Hehe..

Ini alamat pusat dialisis itu

2nd & 3rd Floor, Wisma MAA-MEDICare
No 183, Jalan Ipoh
51200 Kuala Lumpur
Tel: (016) 3398764
Fax: (603) 4043 4468

dan hari sabtu lak ayah aku ade appointment kat Kelantan


No 6447-C, Bangunan Maik
Jalan Telipot
15050 Kota Bahru
Kelantan
Tel: (016) 9210653
Fax: (609) 743 9004

Waaa....... tahu-tahu MAA-MEDIcare punyai banyak cawangan di seluruh negara. Best.. best.. =)

Untuk lebih lanjut.. boleh ke link bawah ini..

http://www.maa-medicare.com.my/

13 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said... [Reply]

al hamdulillah...negara dah semakin maju....mahu tolong org2 yang kurang mampu....

En iLham said... [Reply]

bagus2
info berguna
mane tau nant memerlukan

zonaku said... [Reply]

mostly dialysis centre mmg bukak seawal jam 7 pagi. sbb proses y lama

tp harga tu mmg sgt murah...!

eNaSaN said... [Reply]

bgus inFo..


my auntie skali p RM 200+++


tp mgkin tmpt dkt skit ngan umh dia..

KL tue xjauh..tp...

e5 said... [Reply]

info terbaeeekkkkkk

Farid MOFASAD said... [Reply]

TEMANKAN SAYA PULAK?

joegrimjow said... [Reply]

komen bawah tu ganti sini ek
silap masuk padang
;)

Boneka Tak Sakit said... [Reply]

komen tadi main sintemen politik lak kan hahaha

Boneka Tak Sakit said... [Reply]

benda2 camnie la patut kerajaan ada kan.. xyah la kempen merepek2 jaga kebajikan rakayat susah tu penting! sgt2 selebih yer ko nak sapu ke apa ke tu ko punya pasal laaaaa!!

mier@merr said... [Reply]

jom amek MAA medicard berserta takaful :)

seimura said... [Reply]

uish. murah tu rm99 je.

nurfaiz shaidan said... [Reply]

semoga ayah cepat sembuh :)

Mohd Adziim said... [Reply]

dialisis tiap2 minggu ke?