Wednesday, November 16, 2011

Rush Hour di Jepun pada 7:30 - 9:30 pagi



Alhamdulillah aku sampai Jepun dengan selamatnya pada pukul 10:15 malam semalam. Ketiadaan Wi-Fi di lapangan terbang Haneda membantutkan impian aku untuk check-in Foursquare. Dang! Haha.

Pada hari ini aku berkira-kira untuk bertolak ke tempat forum selepas Rush Hour Jepun sebab tak nak menjadi mangsa korban himpitan semasa naik tren nanti. Aku dengar keadaan agak 'mampat' pada masa itu. Lebih teruk daripada keadaan lrt di Kuala Lumpur semasa Rush Hour. Heeeee..

Ok.. adios.. kena bersiap... kalau kat Malaysia pukul 5:41 pagi masih gelap lagi... tapi kat Jepun pulak dah terang bederang pada 6:41 pagi. ;p

tata~
.

4 comments:

jedi said... [Reply]

wah...selamat mengembara di Jepun...

hazman aka species1980 said... [Reply]

Ohaiyo gozaimas.... WELCOME TO HANEDA JAPAN....hehehehe

JieJ said... [Reply]

Bagus2 sana ah jard..kirim FM ya..hehhe...

Mcm sabah pulak cepat terang..hehe

JAI said... [Reply]

Wahhh..Mosyi Mosyi Jard San..hehe. Hati2 weh Negara Orang