Saturday, July 10, 2010

aku ke taiping, perak


Dengan menaiki kereta cik sona milik seorang rakan blog.... empat orang gadis sunti telah membuat road trip secara last minute ke taiping, perak.

Hotel belum dibook.. macam-macam masalah yang dihadapi...

tapi besh la.. ehehehe.... keje gila orang bilang.

Terjumpa tempat penginapan Causari Inn yang sangat menyeramkan tapi tempat die sesuai diambil gambar...

=)

Ini kali pertama ku jejak kaki ke taiping... kota warisan. Cun!

Syukur dah jumpa hotel... cuma kena bayar lebih sket la sebab dah hampir penuh. Tinggal bilik-bilik yang mahal je........... huuuuuuuuu..... *tgh sengkek tak sedar diri neh..  ish.. ishh...

Takpe.. bukan selalu gi sini..... Malam neh nak gi Safari Night....... horse riding pon cam besh gakkk...

chow!

15 comments:

hans said... [Reply]

wah
gi taiping plak dah
tapi muda2 nih la nak berjalan pun kan
tua2 nanti busy
hehehe

Masy said... [Reply]

casuarina laaa..hehehehe

Peri PiA said... [Reply]

bestnya,kereta ape?hehe

SyimaSyaz said... [Reply]

wahhh jelesnye jln2....

kalau rajin amik award ok...

et said... [Reply]

lagi spontan lagi best.^^

FarhanaDr said... [Reply]

Aku baru dari taiping ni.. Hehehe.. ;)

Boneka Tak Sakit said... [Reply]

cuti cuti malaysiaaa~ hehehe

.alie. said... [Reply]

jangan lupa singgah makan di doli ae..
buat review sekali =)

Liza said... [Reply]

tak penah gi taiping, tak sabar nak baca next entry nie

~ ReD ~ said... [Reply]

hehehe..comel je pic tangan tkeluar.;p

Latest Entry : GengBlogger Gathering, Here We Come!

Anda mungkin meminati entry ini <a href='http://journey-of-red.blogspot.com/2010/07/pengakuan-terbuka-aku-curang-pada.html>Pengakuan Terbuka : Aku Curang Pada Kekasihku!</a>

Miss Izah Mohamed said... [Reply]

wahh bestnye dapat jenjalan.. ehhee

shinawawa eyenie said... [Reply]

bestnya p taiping..

Erina Asmawani said... [Reply]

wooo..canteknya hotel tu..ala2 haunted mansion pun ade. Jelssss (T_T) nak ikot g tepeng gak

citahrudin said... [Reply]

menciiiiiiiiiiikkkkkk

xazryx said... [Reply]

wow .ni mcm sponatnious vacation nih .