Monday, July 26, 2010

Sana-sini di Promosi Kerja Kahwin 2010 @Kompleks Kraf Kuala Lumpur

Nak tunjuk gambar je la.... ehehehe.. kalau nak tahu pasal benda neh.. boleh usha link ini

http://ignorantbrat.blogspot.com/2010/07/promosi-kerja-kahwin-2010-di-kompleks.html


the view that met us



pintu masuk, tapi banyak pintu masuk yang lain



Satu kad ukiran kayu neh dalam RM5 -6 dengan order minimum 100 kad. 

Berkenan la plak......  ehem...



Kalau nak patung kek neh sahaja.. dalam RM500. Ade kedai porcelin kat OU dan boleh minta diorg ukirkan muka sendiri. Wawawawa.. *tengah membayangkan... wakaka..

Kek ini sahaja dah RM3,900 kot... 



Ade satu khemah tu.. dalamnya penuh dengan perhiasan dalaman untuk suatu majlis perkahwinan. Siap ade patung-patung lagi yang menggayakan busana pengantin.. heeee



cantik wooooooo susunannya....



Sempat bergambar depan pelamin........ kui kui kui...


Ade persembahan baba nyonya.... fuhhhhh..... 



Dan ade demonstrasi perkahwinan baba nyonya........ =)

Tamat di sini sahaja. 

15 comments:

Rabia Sensei said... [Reply]

Cantiknya...nak pergi tgk! Thanks for the info =D

nizamsani said... [Reply]

menarik.

Jard The Great said... [Reply]

@rabia.. ehehe.. suka tinguk barang kraftangan kat situ.. sempat rembat 3-4

@nizamsani... pergi la dgn wifey.. ehehe.. leh belajar cara bangsa lain kahwin..

aim-a said... [Reply]

aku pun amik gmbr kad kawen tu!! br nk update cite ni :D

Jard The Great said... [Reply]

@aima... pastikan satu kad smpi kat aku okeh? keh keh keh

Mohd Adziim said... [Reply]

apsal mcm smua psl baba n nyonya je?

a kl citizen said... [Reply]

tak sabar nk tengok pelamin jard

terbaru dari saya : banyak pilihan

Jard The Great said... [Reply]

@adziim.. kebetulan mase tuh buat demo pasal bab nyonya.. ade pada masa yg lain die tunjuk kaum cina dan melayu.. bajau, melanau.. iban.. heee.. indian pun ade..

@kak kl citizen.. ehehe.. lambat lagi

Liza said... [Reply]

plan nak gi next weekend, look very interesting

CAHAYA MATA said... [Reply]

wahhh..cantik la colour design pelamin tu.. eksklusif je nampak.. :)

Aus MeLankoLik said... [Reply]

jard , aku mahu itu kek , hahaha

PUANSTOBERI said... [Reply]

Thanks sbb sudi datang memeriahkan promosi ini. Sila la promote rerakan lain datang jugak. Huhu

Dari : warga kerja Kraftangan Malaysia.

Azee Wedding said... [Reply]

dah last dah...sampe koi 8pm jer ari nie...mmmmm

Azee Wedding said... [Reply]

dah last dah...sampe koi 8pm jer ari niee...

Anonymous said... [Reply]

ma sjekke:)