Monday, August 2, 2010

Tempat berbuka puasa yang best!

Kat mana ye?

Joegrimjow tanya aku kat fesbuk jika aku nak buat majlis berbuka nanti. Macam nak buat. Heee.. tapi ade tak orang berminat nak join?


Inilah antara ciri-ciri tempat berbuka puasa yang sesuai dijadikan tempat berbuka ramai-ramai.
1. boleh muatkan ramai orang
2. makanan sedap
3. masjid dekat je.. jalan kaki je.. boleh tarawikh sekali kan?

Siapa ade cadangan paling best....... dapat...... hurmmmmmmm..... akan ku blanja die makan mase majlis berbuka puasa itu.

Heeeeee.... =)

15 comments:

FarhanaDr said... [Reply]

Ipoh.. Hehehehehe.. :p

Sponsor ku tiket bas jek laa cukup.. Lalala.. :)

Jard The Great said... [Reply]

mak ai... jauh.. ehehhee

Farid MOFASAD said... [Reply]

puasa kali nie makan kurma je...


:P

Liza said... [Reply]

kelab tasik putrajaya, sgt best and harga pun tak brape mahal

hans said... [Reply]

wah
nak buat kenduri besar ker nih sis waktu bulan puasa nanti?
hohoho

P/S : Drama Minggu Ini : Awak NAK Guna PC Ker Wahai Si Kacak?

otak ketat said... [Reply]

nak join! err tp sy tataw mana tmpt best. hehe.

zonaku said... [Reply]

kelab tasik putrajaya ssh solat, masa aku g dulu la.....

et said... [Reply]

area kampung baru laaa.banyak kot nak pilih tempat mkn.masjid pon dekattt.^^

Hazman said... [Reply]

Rasanya nak cari tempat makan sedap tue banyak.... tapi yang dekat ngan masjid tue ... jenuh gak nak mencari tue

elmo blurb said... [Reply]

farid jimat. :D

kat kampung baru? :)

elmo blurb said... [Reply]

farid jimat. :D

kat kg baru? :)

Yunus Badawi said... [Reply]

Cubalah di Dewan Perdana Felda Jln Maktab. Banyak pilihan makanan yg sedap2, harga berpatutan dan ada tempat nak solat terawih. Imam disediakan. Kalau nak solat di masjid, boleh pergi UTM seberang jalan atau ke masjid Datuk Keramat.

izman said... [Reply]

menarik. kalau kena tarikh dan tempat, aku nak joint.

Peri PiA said... [Reply]

jard nak blanjer?ehehe

ku xde idea..kalo sudi ajak i..bgtau awal2 ye :D

restoran nelayan titiwangsa??masjid jauh lak

lalink7 said... [Reply]

restore nelayan KL..cdapp...makanan aneka rasa..