Monday, October 18, 2010

888, nombor kegemaranku =)


888 yang bermaksud 'kaya, kaya, kaya' dalam fengshui.

Suka nombor neh... harap tak berubah. 

Nuffnang dah kembalikan status glitterati aku dan penambahan yang kita dapat setiap minggu pada hari Isnin dah dapat. Fuhhh........ seb baik....


Harga barangan kat sini sangatlah mahal.. terkejut.. selepas shopping semalam... dah abes 150,000 won yang bersamaan dengan RM500.

Lepas neh kena makan maggi jer la gamaknya.. huuuu. Pada mereka dalam entri yang belum bagi alamat, sila bagi cepat. =)

28 comments:

izyanty collection said... [Reply]

kita punya birthday 8/8/84 tp x kaye pun, kena 888 ek bru leh kya huhu

Peri PiA said... [Reply]

erk....xper dpt rm500 nti :)

Hazzy Ishak said... [Reply]

jgn lupa beli brooch tau. hazzy baru dapat brooch cantik dari seorang pegawai kat sini. tapi tak pasti la mahal ke tak.

tapi kalau dah pegi korea tu, wajib beli

Linglung said... [Reply]

nombor ong tu derr! mantap!!

INTANKUTERPILIH said... [Reply]

888...org cina kata, manyak ong woo...

suffer8zine said... [Reply]

wahhh soping2, ape yg dibeli tu?

~mrs azmi~ said... [Reply]

takpela sesekali g melancong kannns

MR. MIND said... [Reply]

bguslah da dpt blk...:0

MOFASAD said... [Reply]

gua apa lu bagi?

eiffel said... [Reply]

er..kita da bg da kn alamat...dapat x??? :P


*sexcitednyerrrrrr

noor afzan said... [Reply]

jap2, nuffnang bagitahu ke knapa dtarik status geli geli tuh?
woops, ku dah bagi alamat =)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... [Reply]

jard : ayah aku pun suka no 888 tu...hehehhe

nina syakina said... [Reply]

sonok shopping2...hihi

fatt said... [Reply]

lawa no. 888, leh bikin plat keta..

aku masih x phm psl nuff ni..ko ada tulis tak spesel entry psl ni? nk baca..

maslinamansor said... [Reply]

nombor "ongggg"...

FarhanaDr said... [Reply]

Mesti berubahnye.. Takkan lekat sampai 888.. Naik seribu tak lama lagi..

P/S: Alamat ku dah ade kan.. Heee..

molmolla said... [Reply]

erkkkkkk! mahal ke barang2 kat sana. emm, cepat sungguh dah rm500 T__T

jard, aku dah anta kan alamat yg aritu kat fb tuh? :D

kyuubi said... [Reply]

kalau 888 kaya ke? huhu aku pun nak 888 la hihi.. dah nk dekat seribu tu jard

@juera said... [Reply]

i like no. 8..bulan bufday i tu..lawo kn klu dpt jd no. plet kete i..auw!hehe

~ ReD ~ said... [Reply]

huhu...follower bertuah tu. belikan follower tu hadiah dr Korea..hehe

Review Filem : Jangan Pandang Belakang Congkak 2 : Menuntut Ilmu Kebomohan

Kerana Coklat Cadbury, Aku Jatuh Hati. Owh.. Indahnya Jatuh Cinta Pertama Kali!

ザ-sylver-shooter said... [Reply]

lapang lapang lapang,

no.9 suka tk?, nk target follower 999 ,hoho

soffya cik bulan said... [Reply]

wow, 500 ringgit sehari...ohhh

Adziim said... [Reply]

Skali skala.....prgi korea...rm500 tu bru skit je tu.

Syima Syaz said... [Reply]

jard...alamat ape ni jard?adakag berkenaan dgn pemgomen tegar aritu?

hazman aka species1980 said... [Reply]

whoaaa... semoga dimurahkan rezeki yang melimpah ruah.... ;-p

SyUhAdA said... [Reply]

bleh ar thn no nie..
syu xtau lak suke no ape...

Liza said... [Reply]

dah 888?? k liza jauh lagik tu

FiNa said... [Reply]

kak jard, kalau yg entry akak ni, "Pasar Insadong dan kemalasan buat kontes" mmg la kite takkan dapat.. huhu


sebab kita baru je daftar nuffnang and kite ni silent reader je.. hhuhu

tapi nak jugak sebenir... huhuhu