Friday, October 15, 2010

Berjumpa dengan kekasih baru di Coex Mall

Apa itu Coex Mall?

Pusat membelah-belah di bawah tanah yang terbesar di Asia adalah Coex Mall. At first, it was hard to believe that such a place exist underground in such a big, BIG city like Seoul. But seeing is believing.


Connected to Samseong subway station, Coex has everything under one roof - shopping mall, exhibit mall, convention place and the aquarium. Aku pergi dengan kekawan yang lain dengan tujuan untuk window shopping semata-mata. Kelas habis pada pukul 5 petang tadi dan rasa sangat rugi kalau tak keluar jejalan, kan? Walaupun cuaca di luar sangat sejuk.. kami sanggup lakukan apa saja.. hehe.. Sesat jalan pun tak apa...  Main taram je la..

Dah namanya window shopping, aku tak keluar duit satu won pun... Aquarium terbesar di Korea pun tak masuk. Aku rasa harga tiket dalam 17,000 won kot, equivalent to RM50. Heee.. sikap kedekut adalah harus sebab nak simpan untuk membeli buah tangan buat rakan-rakan blog....Ambik gambar cukup lah... tapi aku terbeli Album ShinHee dan 2PM untuk adik aku. Oppsss... =p

Oh yaa....... nak tahu kekasih baru aku di Korea tak?


Aaahh.. ensem tak boifren baru aku? Susah oh nak pikat jejaka korea di sana. Dapat yang ini pun dah rasa bersyukur. Nama dia Lee Min Ho... seyes, aku tak tipu....

Ekekeke.....

17 comments:

molmolla said... [Reply]

kahkahkah... kecik hati min ho kalau dia baca blog hang jard ;D

FarhanaDr said... [Reply]

Baru abes marathon tengok drama Korea.. Haih.. Jelesnye.. Nak bulan madu kat sana laa nanti.. :P

suffer8zine said... [Reply]

fuhhh sgt lah ensem :P



terkini : http://suffer.frenzyfm.my/2010/10/apa-ada-pada-bajet-2011-update-penuh.html

eiffel said... [Reply]

biru nyer bopren baru jard :P

Jard The Great said... [Reply]

@moimolla.. ekekkee

@farhana... meh.. kena kumpul bnyk duit ooohh.. sini sangatlah MAHAL beb....

@suffer... makseh.. mmg ensem kan? ekekekeke


@eiffel.... terlalu sejuk kot.. pasal tuh jadi biru.. takpe.. nnt aku tolong hangatkan.. aumm... =p

Ery Farieha said... [Reply]

hahaha

ensemnye lee min ho

Mr Noble said... [Reply]

haha! makhluk biru ni rupanya
bile movie smurf nak kluar?

noor afzan said... [Reply]

ado sebenier tuk saya tak jard..
kata rakan2 blog..
miahaha..

=)
biar betul nama si biru tu?

SyimaSyaz said... [Reply]

min ho..nape u menguap?

ZihNuN FaTiN said... [Reply]

alalala comeynye lee min ho...ekekeke

Jard The Great said... [Reply]

@ery... anda mmg memahami.. ehehehe

@mr noble... tak pasti la plak bila.. baru tahu pasal smurf.. ekekeke

@noor afzan... lalalala.. =p

@syima Syaz... hehehehe... mmg camtuh. die tak suka diambil gmbr.. majuk la tu

@zihnun fatin... makseh =p

fatt said... [Reply]

sengal je muka min ho tue...hihihi :D

Anonymous said... [Reply]

mcm kaki blue je bf bar ko jard hahahha

BTS

tgk ko dah enable anyoms.. bagus kut! malas nak login masuk dari facebook terus baca dan komen

Anonymous said... [Reply]

mcm kaki blue je bf bar ko jard hahahha

BTS

tgk ko dah enable anyoms.. bagus kut! malas nak login masuk dari facebook terus baca dan komen

Peri PiA said... [Reply]

makan hati,ekeke :P

i miss the katun biru...smuff xingt dah name nya

SyUhAdA said... [Reply]

comenye lee min ho~
haha..

Adziim said... [Reply]

Xde ke gambar lee min ho tu yang sbenar?