Sunday, October 17, 2010

Status Glitterati Nuffnang ditarik tanpa sebab?

Penat. Baru balik jejalan di Seoul, tiba-tiba bila nak ping entri kat INNIT, diorg kata aku bukan ahli. Terkejut mak noks! Habis semua running BE dipotong menjadi separuh.

Apsal ek? Aku tak pasang mana-mana iklan pun...... errr... Tak aci neh....

Aku sedang menanti jawapan dari mereka... huhuhu.. terus hilang mood nak hapdet tentang Nandaemun

Nandaemun South Gate

29 comments:

Unknown said... [Reply]

holohh!
takmo le gitu
4 hari lg oke la tu
;)

Jard The Great said... [Reply]

@ery... sedey ooohh... potong separuh tuuu.. bnyk siot die potong..

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply]

ramai orang kena Jard~

Alhamdulillah, aku tak kena~

dah hantar ticket pada NN?

Jard The Great said... [Reply]

@lord.. ehh.. betul ramai yg kena? apsal ek?

Cahaya Yang Riang Gembira said... [Reply]

Haah.. Ramai jugak yang kene.. Tak tau nape.. Hmmmmm..

Cikgu Dahlia said... [Reply]

ramai kena..maybe sbb sistem problem ni... :D
takpe,esok Robb balas :D

Jard The Great said... [Reply]

@farhana.. doktor kena jugak ke?

@dahlia... dahlia kena jugak ke? ehh.. pasal dua2 dpt soalan sama.. ekekekke

Unknown said... [Reply]

takpe2..
nnti OK la kot..
rmai jgk ek yg jd cmnie..
nsib baik syu x jd camnie..

Raji and Yeen said... [Reply]

spoil mood2 gmbira baru blek dari bercuti jer gitu ;D

suzzsuzie said... [Reply]

agaknya tgh ada problem kot..tetiba je rasa nak check nuff...jgn sedey2 ye jard

Mario said... [Reply]

salah system masa dia upgrade kot....yg kena kebykannya yg top2 ...hehe

suzzsuzie said... [Reply]

salam..sy baru check..pagi td glittery now dh ordinary..BE pun dh jd separuh je earning...tak tau camana nk antar sokla to NN..anybody can help? under tech or bloggers enquiries..tak dpt hantar la

suffer8zine said... [Reply]

buffer saya = 0 (pengakuan ikhlas)
huhu!

Unknown said... [Reply]

ooo kamu pun kena gak ek..member akak pun kena juga

Fahim 'n Alin said... [Reply]

technical prob je 2..peace

ardinihumaira said... [Reply]

huuu.. nape ramai kena ni.. dni tak check dni punya.. gerun.. huuuu tulunnn takot :'(

Liza said... [Reply]

just have fun kat korea, balik nanti sort out dgn NN yer

Unknown said... [Reply]

Aku pun da lama kena...da jd ordinary...aku ingat pasal aku kurang hupdet blog...kalo kau jugak kena wat aku terpikirkan sumthing...mgkin da masa aku tgglkan NN.

Unknown said... [Reply]

tak paham nape kena tanpa sebab.
nanti hupdate ye sebab musababnya bila dah dapat jawapan.
=)

Nur Suaidah said... [Reply]

sabar sabar. kdang2 nuffnang memang cmtu. nanti dapat jee balik geli2 tuh, duit jd sedia kala :)

akuzle ayu said... [Reply]

akak rs maybe of 2 things:

1. yeah site nuff kan ker ader poblem. depa kata depa pnya engineer ngah work on it...

2. maybe jd mangsa click fraud?

Unknown said... [Reply]

setuju dgn bloger akuzle..!

Mindbreaking said... [Reply]

ni mesti melancong x ajak MM....haha, gurau jer, mesti ada sebab, kita tunggu dan lihat je

Abegemok said... [Reply]

lu ada buat salah kat nuff kot jard.. ehehe..
rasanya masalah sistem kot. kan 2-3 hari ni nuff asyik server migration..kdg nak access web diorg pun error..

Masy said... [Reply]

takkan apdet sbb nak duit je kot.. apdet jelah.. hehehe

Unknown said... [Reply]

xphm sgt psl glitterati ni..huhuhu

Jard The Great said... [Reply]

dah ok dah..

@masy.. bygkan duit BE da smpi seratus.. pastuh jadi separuh... mmg mood leh hilang beb.

Sheherazade said... [Reply]

uwaaa,kenapa ni?takutt

redlomo said... [Reply]

mesti ada iklan lain kut 2..