Thursday, October 13, 2011

Jumpa blogger, midvalley dan produk Garnier

Excellent pictures taken by her. Dan dia tak pakai DSLR pon! Mungkin sebab dia pandai tang graphic design kot tu yang gambar dia cun-cun belaka. Orangnya pun cun jugak! Ehem! Harus belajar edit gambar kalau camneh! heh!

Makanan yang dia makan semasa kami lunch sama2. (sumber)
Ini pula wajah blogger yang ku jumpa ahad lalu. Antara pembaca setia blog ini. hik hik hik. Kami bertemu buat kali pertama gara-gara nak berikan hamper Garnier yang dia menangi kontes tempoh hari. Tahniah beb!

Hehehe.. suka pulak gambar neh, rasa nak jadikan gambar profail plak. ahaha.

Dear, thanks for the blogpost... sangat terharu ^^ (blogger otai yg low-profile katanya! hehehe. *blushes)

.



4 comments:

hazman aka species1980 said... [Reply]

whoaaa... caya lah jard ade pembaca tegar rupanya... nak sainnnn.....

Jard The Great said... [Reply]

@hazmann... amboii.. hahaha..

Beuty Daisy said... [Reply]

hihi tu kuasa camera tu sendiri la beb ^^..edit x sgt pun..tapi mmg x puas ati klu org lain yg ambilkan gambar, my hubby mesti bosan klu sy yg complain hahaha...eh jard, gambar dr camera ko mana? hehehe

Nava Krishnan said... [Reply]

Its seems like a lovely food, yummy.